O nama

 • prodaja domaceg vina
 • prodaja vina
 • prodaja domaceg vina
 • prodaja domaceg vina

Vinarija

Srbija je jedna od retkih zemalja u kojoj se mogu gajiti uspešno sve kontinentalne vrste vinove loze. No, i pored toga sto imamo prirodne uslove, znanje i tradiciju u gajenju voćnjaka, do sada nismo uspeli da postanemo jedna od vodećih vinarskih zemalja u Evropi. Zato pokušavama sa malim porodicnim kompanijama kao što je naša, da poravimno nas imidz u svetu vina.
Vinogorje

Vinogradi Vinarije se nalaze na blagorodnim proplancima sela Rujisnik u netaknutoj prirodi i krajoliku koji nudi nesvakidašnje uživanje.

Podrum

Proizvodnja vrhunskih vina se odvija u sudovima od inoksa uz kontrolisanu fermentaciju sa selekcionisanim kvascima. Podrum je osposobljen da prima turističke grupe i vinske ture, ali ste dobrodošli i ako odlučite da dođete sami ili u društvu porodice ili prijatelja i opustite se uz zelenilo vinograda i specifična crvena i bela vina.
Sve o vinu

Počeci i nastanak vinarije

Posle visedecenijske tradicionalne proizvodnje, nasa porodicna vinarija je u sprezi sa vodecim enolozima iz nase zemlje uspela da dobije vrhunska vina na kojima mogu da nam pozavide vinarije iz tradiconalno poznatih zemalja u proizvodnji vina kao sto su Francuska, Spanija ili Italija.
PPodrum je opremljen najsavremenijom enološkom opremom i sudovima kapaciteta 60000 litara, u kojima se vrši kontrolisana fermentacija i čuvanje vina. Pored proizvodnog dela u kome se proizvodi i odležava vino, u autentičnom podrumskom ambijentu, uredjena je i dekorisana vinska sala, koja za svojim hrastovim stolovima može da primi 50 ljubitelja vina
Najveći ponos vinarije svakako su vinogradi u Rujisniku, na 510m nadmorske visine, prvi i organski i planinski vinogradi u Srbiji. Vinarija predstavlja netaknutu oazu zdravlja i na njoj je do sada podignuto 30ha vinograda, a predvidjeno je za sadnju još 20ha. Od sortimenta zasadjeno je prokupca, italijanskog rizlinga, caberneta, merlota, crne i bele tamjanike i traminca.
Danas je pred Vama brend "VINARIJA" naše porodične vinarije, koji obuhvata vina po mnogo čemu specifična i jedinstvena, što je i bio naš cilj.e.
Znanja preneta generacijama kao i savremena i naučna dostignuća u proizvodnji grozdja i vina koja su postignuta u razvijenim zemljama nije bilo moguće primeniti bez poznavanja: osnovnih pojmova iz biologije voćaka, klimatskih i edafskih uslova, najvažnijih načina proizvodnje sadnica kod pojedinih vrsta, izbora najznačajnijih sorti i podloga za pojedine rejone, tehnike i tehnologije proizvodnje sadnica, nege i zaštite od prouzrokovača biljnih bolesti, štetočina i korova, vađnja i manipulacije sadnicama do sadnje u voćnjaku, pa smo edukacijom iz ovih oblasti posebno obratili pažnju. Svoja dugogodišnja kao i dostignuća kod nas i u svetu iz ove oblasti, pokušali smo da na praktičan načina prenesemo na proizvodnju u našoj kompaniji.

Info

Poštovani poslovni partneri, ljubitelji naših vina, u ime "Vinarije" obaveštavamo vas da ce se promocija i degustacija nasih vina odrzati u avgustu, 15 tekuce godine.
Hvala na saradnji.

Petar petrović, direktorAuthor: Vinarija

Podaci iz registra vinarije

Po novom Zakonu o vinu morali smno da izvršimo preregistraciju firme "VINARIJA" DOO,

Ostali podaci o firmi:


PIB: 123456789
M.Broj: 12345678
Šifra del.: 121
Reš. br. 12345
Tek. račun broj: 1234567

Vazne informacije

Zbog pada euribora na nasem trzistu se pojavila disproporcija u cenama vina u prodaji na veliko sa cenom proizvodnje, pa smo prinudjeni da nasu cenu korigujemo za 0,2%, iako je inflacija za ovu godinu bila 4%. hvala na razumevanju.

Prodaja

U prodaji su vina berba 2009, Caberne Sauvignon, Sauvignon Blanc, Shiraz, Caberne Barique i Merlot Barique, u ograničenim količinama...

Procitaj sve

Turizam vinarije "Vinarija"

Želite duhovni odmor, mir, uživanja u domaćim vinima i veličanstvenom pejzažu kao i ukusu prave seoske hrane? Dosadio Vam je knvencionalni način odmora pa imate potrebu da pretrpane plaže zamenite rajskim mirom na prelepim obroncima šumadijskih brda? Dobro došli u Bučje, zemaljski raj u srcu Srbije. Turističku ponudu kraja upotpunjuje blizina Vrnjačke Banje, Kopaonika i manastira LJubostinja. Zanimljiv je i obilazak poljana, sezonskih vinogradarskih naselja koja su nekada služila kao privremena staništa vinogradara iz udaljenih planinskih sela.

 • Domaca vina vrhunskog kvaliteta.
 • Nezaboravna domaca kuhinja.
 • Ekstravagantan smestaj u duhu starinske Srbije.

Nasi poslovni partneri

 • prodaja domaceg vina
 • prodaja domaceg vina
 • prodaja domaceg vina
 • prodaja domaceg vina
 • prodaja domaceg vina
Vrati se na vrh stranice
Free Web Hosting